Χθες Σάββατο (17/2/2018) στο Καπανδρίτι μικροί και μεγάλοι αναβίωσαν ένα τοπικό έθιμο της αποκριάς (και όχι μόνο), την παρασκευή των παραδοσιακών χειροποίητων αρβανίτικων μακαρονιών, γκόγκλιες.
Το μυστικό? Αλεύρι, νερό, αλάτι, βούτυρο, μυζήθρα, κέφι, χορός και μπόλικη όρεξη να γευτεί κανείς και να μάθει ένα αρβανίτικο φαγητό μέσα από τη γνώση των μεγαλύτερων που μοιράστηκαν μαζί μας αναμνήσεις ...
Δείτε περισσότερα στο oroposkgyro.blogspot.gr
ΔΕΙΤΕ: Απόκριες με παραδοσιακές 'τζότζιλιες' στα Βίλλια!
Εχω την εντυπωση οτι τζοτζιλες και γκοκλιες ειναι το ιδιο αλλα με διαφορετικο ονομα
ΑπάντησηΔιαγραφή